Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Panettone Panzanella z Pancettan i brukselka może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 11g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio, ocet jabłkowy, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Spróbuj Panettone Panzanella z Pancettanem i brukselką, Żytnia Sałatka Panzanella z brukselką, Pastrami i Dijon Vinaigrette, oraz Brukselka z pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w ciężkiej średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj plasterki jabłka i smażyć na złoty kolor, obracając od czasu do czasu, o 6 protokół. Przykryć; gotować do bardzo miękkiej, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
3
Przenieść plasterki jabłek i soki patelni do blendera i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj olej, ocet i szalotki. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać cydr, 2 łyżki na raz, mieszając do wylewanej konsystencji. Doprawić winegret solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Vinaigrette
1 Duże Zielone Jabłko
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Sauté pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; przenieść do ręczników papierowych do drenażu. Brukselkę ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody do miękkości, około 7 minut; odcedzić. Czy z wyprzedzeniem: można przygotować 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odstawić w temperaturze pokojowej.
4
Połączyć grzanki, pancetta, i brukselka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Grzanki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki