Panela z ciecierzycy z kozim serem i salsą Rustica
Panela z ciecierzycy z kozim serem i Salsa Rustica może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 299 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz rozmaryn, pieprz, mąka z ciecierzycy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Panelle (Placki Z Mąki Z Ciecierzycy ), Smażona ciecierzyca Polenta (panelle), oraz Rozmaryn Panelle (sycylijskie placki z ciecierzycy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, ubić mąkę z ciecierzycy z wodą, aż będzie gładka.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.