Pancetta Zawijany Pieczony Schab Schabowy
Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Mieszanka mąki uniwersalnej, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa W Pancetcie, Pieczeń wieprzowa w pancetcie, oraz Schab z dziczyzny Rolanda Passota owinięty pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce dodać kawałki liścia laurowego, wodę, cukier i sól.
Dobrze wymieszać, aby rozpuścić cukier i sól.
Schab schabowy włożyć do odpowiednio dużego woreczka zapinanego na zamek błyskawiczny.
Wlać płyn solący do worka i szczelnie zamknąć. Usuwanie jak największej ilości powietrza. Ustaw torbę do miski, aby uniknąć wypadków i przechowywać w lodówce 2-4 dni.Kiedy gotowy do pieczenia wieprzowiny. Wstępnie rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. ocena mały x na końcu korzenia każdej cebuli. Dzięki temu łatwiej się obierze po upieczeniu.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i dobrze wysuszyć. Natrzeć olej na całym mięsie i doprawić solą i pieprzem.
Posypać wieprzowinę posiekanym rozmarynem i mielonym czosnkiem z obu stron. Bardzo ostrożnie owinąć wieprzowinę pancettą, lekko nakładając paski. Użyj wykałaczek, aby zabezpieczyć pancetta, jeśli to konieczne.
Ułożyć gałązkę rozmarynu na wierzchu, zawiąż wieprzowinę sznurkiem kuchennym i usuń wykałaczki.
Umieść wieprzowinę na patelni ovenprook lub naczyniu do pieczenia przyjaznym dla stovetop. Cebulę i rozmaryn rozsypać gałązki wokół wieprzowiny. Piecz w piekarniku, fastrygując od czasu do czasu sokami do gotowania, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 140 stopni na termometrze natychmiastowego odczytu, 30 do 35 minut.
Wieprzowinę i cebulę przełożyć na talerz; przykryć luźno, aby się ogrzała.
Do małej miski dodaj zmiękczone masło i mąkę.
Dobrze wymieszać. Odstawić.
Umieść tę samą patelnię lub danie gotowane wieprzowinę na średnim ogniu.
Dodaj Czas, skrobanie dno poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć płyn lekko, około 2 minut.
Ubij w maśle; gotuj do zgęstnienia. Doprawić solą i pieprzem. Wieprzowinę pokroić w ½ kawałka na ziarno i skropić sosem. Poślizgnąć skórki z cebuli i podawać z pokrojoną wieprzowiną i sosem z patelni.