Kubki Żółwia Z Serem Śmietankowym
Kubki z żółwiami z serem śmietankowym mogą być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten przepis daje 36 porcji z 109 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 24 centy za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka ciasta ciasteczkowego z cukrem, połówek orzechów pekan, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tort Żółwiowy Z Serem Śmietankowym, Ciasto Z Serem Kokosowym Orzechowym, oraz Karmelowe Kubki Żółwia podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Umieścić ciasto ciasteczkowe w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej 5-10 minut, aby zmiękczyć.
Dodać mąkę; ubić do zmieszania. Uformuj ciasto na 1-in. kulki; umieścić w nasmarowanych kubeczkach mini-muffin. Naciskaj równomiernie na dno i boki kubków.
Piec 6-8 minut lub aż brzegi będą jasnobrązowe. Naciśnij głębokie wcięcie w środku każdego z końcem drewnianego uchwytu łyżki.
Piec 8-10 minut dłużej lub do złotego koloru. Schłodzić w patelniach 5 minut.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
W małej misce ubić serek śmietankowy na puszysty; stopniowo ubić w polewie karmelowej. Złóż posiekane orzeszki pekan. Łyżka 2 łyżeczki napełniania do każdej filiżanki.
Mżawka z polewą krówkową; wierzch z połówkami orzechów pekan. Przechowywać w lodówce do podania.