Pan smażony Filet z wołowiny z pikantnym rumem-polewa z czarnego pieprzu i sałatka z dzikich grzybów

Pan smażony Filet z wołowiny z pikantnym rumem-polewa z czarnego pieprzu i sałatka z dzikich grzybów
Pan smażony Filet z wołowiny z pikantnym rumem-glazurą z czarnego pieprzu i sałatką z dzikich grzybów może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.64 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 802 kalorie, 36g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka melasy, grubo zmielony pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filet wołowy z czarnego pieprzu z kremem chrzanowym, Pieczony Filet z polędwicy wołowej z Podsmażonymi grzybami, oraz Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu i pocić cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać rum, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Dodać bulion, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
4
Ubić puree ancho, melasę i pieprz i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki. Rozgrzej grill. Doprawić steki z obu stron solą. Gotować przez 2-3 minuty z każdej strony, aż średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn