Pan con Tomate ' y Anchoa-czosnek, oliwa z oliwek i świeże pomidory na chlebie tostowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Pan con Tomate ' y Anchoa-czosnek, oliwa z oliwek, i świeże pomidory na tosty chleba spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 168 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz najwyższej jakości sardelę, najwyższej jakości oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól morską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pan con Tomate (chleb pomidorowy), Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Domowa Zupa Pomidorowa Z Pieczywem Czosnkowym Opiekane Kanapki Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubą tarką trzymaną nad miską zetrzeć pomidory na skórkę.
Dodać czosnek, oliwę z oliwek i sól do smaku (mieszanina powinna być dobrze doprawiona).
Odstawić na kilka minut, aby stopić smaki.
Lekko tostować podzielony chleb i skropić oliwą z oliwek.
Wlać mieszankę pomidorową do miski i ułożyć chleb i anchois, jeśli są używane, na talerzach.
Niech każdy gość rozłóż mieszankę pomidorów na chlebie i uzupełnij ją jednym lub dwoma filetami anchois.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition