Paluszki rybne z sosem Marinara
Paluszki rybne z sosem Marinara to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 28g białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka przyprawione bułki tartej, sól koszerna, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paluszki Rybne Marinara, Parmezan pieczone paluszki z cukinii z sosem Marinara, oraz Paluszki rybne z sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. Spryskaj grubą blachę do pieczenia obficie sprayem do gotowania oleju roślinnego. Odstawić.
Włożyć maślankę do dużej miski.
Dodać paski rybne, wymieszać do pokrycia i odstawić na 15 minut.
W średniej misce wymieszać parmezan, bułkę tartą i sól.
Wyjmij rybę z maślanki, pozwalając, aby nadmiar kapał z powrotem do miski, i pogłębiaj w mieszaninie okruchów chleba, aby całkowicie pokryć, naciskając, aby przylegać. Ułóż powleczoną rybę w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia. Lekko skropić oliwą z oliwek i piec na złoty i chrupiący, o 14 protokół. Lekko ostudzić i ułożyć na półmisku.
W małym rondlu, podgrzać sos marinara na średnim ogniu do ciepłego.
Przełożyć do małej miseczki.
Służyć marinara obok paluszków rybnych jako sos do zanurzania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.