Paluszki rybne smażone w piekarniku z sosem tatarskim
Paluszki rybne smażone w piecu z sosem tatarskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 383 kalorie, 33g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.81 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, filety z dorsza, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paluszki Rybne Smażone W Piecu Z Sosem Tatarskim Z " Rozchmurz Się, Ameryko!, Paluszki Rybne Pieczone W Piecu Z Sosem Tatarskim (Przyjazne Dzieciom), oraz Paluszki rybne z sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Aby przygotować paluszki rybne, umieść mąkę w płytkim naczyniu lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Umieścić bułkę tartą w drugim płytkim naczyniu lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
4
Połącz 3 łyżki wody i jajka w trzecim płytkim naczyniu lub misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
5
Pokrój rybę na 20 pasków (4 x 1/2 cala). Pogłębiać ryby w mące, wytrząsając nadmiar. Ryby zanurzyć w mieszaninie jaj i pogłębiać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Marynować ryby w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec w 375 przez 30 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Paluszki rybne posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Aby przygotować sos tatarski, połącz wszystkie składniki sosu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.