Paluszki pieczone z Pesto
Paluszki pieczone z Pesto to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paluszki Ze Szczypiorkiem Pesto, Paluszki pieczone z czerwoną i żółtą Pipérade, oraz Paluszki pieczone z Zakonserwowaną cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. W ungreased 18x13-cala pół arkusza patelni, wrzucić ziemniaki i 1 łyżka oleju, aż ziemniaki są dobrze pokryte. Ułóż ziemniaki w jednej warstwie na patelni.
Pieczemy 25-30 minut, mieszając po 15 minutach, aż ziemniaki będą miękkie i złociste.
W międzyczasie, w blenderze lub robocie kuchennym, umieścić wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem dodatkowej bazylii. Przykryć; zmiksować na średniej prędkości około 3 minut, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać boki, aż będą gładkie. Rezerwy 1/3 Puchar pesto; przechowywać w lodówce Pozostałe pesto do późniejszego wykorzystania.
Wrzucić pieczone ziemniaki z zarezerwowanym pesto.
Dekoruj dodatkową bazylią.