Paluszki kukurydziane (Sorullos de Maiz)

Paluszki kukurydziane (Sorullos de Maiz)
Paluszki kukurydziane (Sorullos de Maiz) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru, mąki kukurydzianej, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Chicha de Maíz (napój kukurydziany), Maja Blanca Maiz (Pudding Kukurydziany), oraz Sałatka z fasoli i kukurydzy (Ensalada de Frijol y Maiz).

Instrukcje

1
Mieszaj mąkę kukurydzianą, cukier, sól i wodę razem w misce do mieszania, aż ciasto uformuje się. Odstawić do ostygnięcia na 10 minut. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, umieścić łyżkę ciasta w dłoni; zrobić depresję w środku. Złóż pół plasterka amerykańskiego sera do wad i umieść w otworze. Łyżka trochę więcej ciasta overtop; zwijać patyk kukurydzy w kształcie kiełbasy, upewniając się, że ser nie jest odsłonięty. Powtórzyć z pozostałym ciastem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Rozgrzać olej w dużej patelni do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Paluszki kukurydziane gotować w gorącym oleju, aż zmienią kolor na złoty i unoszą się na wierzchu oleju, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Przed podaniem osuszyć na wyłożonym ręcznikiem papierowym talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn