Palmiers
Palmiers to wegańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Mieszanka mielonego cynamonu, cukru, ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Palmiery Grzybowe, Palmiery Grzybowe, oraz Palmiery Kakaowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połącz cukier, cynamon i skórkę pomarańczową w misce.
Posypać 1/2 mieszanki cukru na czystej powierzchni roboczej.
Wyłożyć ciasto francuskie na wierzch cukru i posypać pozostałą mieszankę cukru na wierzch ciasta.
Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj cukier do ciasta i rozwałkuj ciasto na równy prostokąt o grubości około 1/8 cala.
Pracując z krótkich końców prostokąta, zwiń każdy koniec ciasta, aby spotkać się na środku.
Połóż rolki na sobie i delikatnie naciśnij, aby zabezpieczyć. Owinąć ciasto w plastik i odstawić do lodówki na co najmniej 30 minut.
Ciasto pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Kłaść plastry na 2 pergaminowych tacach i piec w rozgrzanym piekarniku przez 12 minut. Obróć plastry i piec przez kolejne 6 do 7 protokół. Po zakończeniu ciasteczka powinny być złotobrązowe.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku przed podaniem.