Paley ' S Place Double-Chile Brisket
Paley ' S Place Double-Chile mostek jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 10. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mostek wołowy, do 8 łagodnych chiles new mexico, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Chanuka. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Mostek z konfiturą z cebuli i Chile, Chile I Piwo Duszony Mostek, oraz Mostek Wołowy Z Podwójną Cebulą.
Instrukcje
W średniej misce, wlać 3 szklanki wrzącej wody nad New Mexico chiles i niech namoczyć, aż zmiękną, o 30 protokół.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu.
W międzyczasie zmiel pasilla negro chiles, anyż Gwiaździsty, nasiona kopru włoskiego, sól i ziarna pieprzu w młynku do przypraw lub czystym młynku do kawy.
RUB mostek z mieszanką przypraw; odstawić.
Wir namoczone chiles, ocet, i Chile cieczy w blenderze, aż pured. Odstawić.
Podgrzać dużą patelnię (nie nieprzywierającą) na średnim ogniu (w razie potrzeby ustawić na 2 palnikach).
Dodać oliwę z oliwek, zawirować olej na patelni i dodać mostek. Gotować mostek, aż dobrze rumiane z jednej strony, o 3 protokół. Skręć i brązowy na pozostałych stronach, regulując ciepło, aby utrzymać mostek skwierczący, ale nie płonący.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, do miękkości, o 3 protokół. Pomidory posiekać i dodać z sokiem.
Dodaj Chile czysty i bulion. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mostek, przykryć, i piec w piekarniku do przetargu widłowego, 2 do 3 godzin.
Umieścić mostek na talerzu, przykryć folią i ustawić w ciepłym miejscu. Soki na patelni wirować w blenderze, aż będą gładkie. Cienko pokroić mostek i podawać na gorąco, z dodatkiem zmiksowanych soków z patelni.