Pakora Warzywna Mieszana

Pakora Warzywna Mieszana
Przepis mieszany Pakoran warzywny jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 211 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jeśli masz pakora masala, papryka, mąka z ciecierzycy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj mix vegetable pakora - jak zrobić mix vegetable pakoras, chana dal pakora, jak zrobić chana dal pakora | pakora s, oraz Chleb Pakora z nadziewanym ziemniakiem, jak zrobić chleb Pakora dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa pikantność Veltlinera łączą się, tworząc fascynujący owocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatną kwasowość owocową. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn