Pajęczyna Sernik Dyniowy
Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 8G białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać philadelphia serek, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Sernikowa Pajęczyna, Chocolate Pumpkin Spider Donuts, oraz Scary Spider" No - Bake " Pumpkin Parfaits.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz okruchy ciastek i stopione masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform spryskanej sprayem do gotowania.
Beat ser i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać dynię i przyprawę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 50 do 55 min. lub aż środek jest prawie ustawiony; lekko ostudzić. Na wierzch sernika dokładnie rozprowadzić kwaśną śmietanę. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy.
Czekolada w mikrofalówce i 1 łyżeczka. masło w misce do mikrofalówki na średnim (50%) 30 sek.; mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszaninę dobrze wymieszać.
Mżawka na sernik w spiralny wzór. Zaczynając od środka sernika, przeciągnij wykałaczkę przez linie od środka sernika do zewnętrznej krawędzi, aby przypominać pajęczą sieć, jak pokazano na zdjęciu. Przechowywać w lodówce 4 godziny.