Pad Kee Mao
Pad Kee Mao może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 239 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano pieprz, sos sojowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść suchy makaron ryżowy w misce, przykryj gorącą wodą i pozostaw do namoczenia, aż staną się białe i zmiękną, około 1 godziny.
Makaron odsączyć i odstawić.
Ciepła 1 1/2 łyżeczka oliwy z oliwek w woku lub dużej patelni na małym ogniu, i gotować i mieszać 2 mielone ząbki czosnku, aż brązowy i zaczyna chrupiące, 2 do 3 protokół. Wymieszać namoczony makaron, 1/2 łyżeczki gęstego sosu sojowego i 2 łyżeczki cukru, i gotować i mieszać, aż makaron wchłonął sos sojowy i stał się brązowy, o 3 protokół.
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w woku na małym ogniu; mieszać w pozostałych 2 mielone ząbki czosnku, i gotować, aż brązowy i zaczyna chrupiące, 2 do 3 protokół. Podgrzać do średniej wysokości i wymieszać z wieprzowiną, pieprzem serrano, bazylią, 1/2 łyżeczki gęstego sosu sojowego, 1 łyżeczką cukru i solą. Gotuj i mieszaj, aż wieprzowina nie będzie już różowa, a krawędzie mięsa zaczną brązowieć, około 5 minut. Makaron przekładamy na wok i mieszamy z kiełkami fasoli. Gotować i mieszać do ogrzania przez, o 5 Więcej minut.