Paczki z Czerwonym Snapperem na parze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 724 kalorie, 122g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 10,12 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, habanero chile, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Ryby gotowane na parze w opakowaniach, oraz Kolendra-Kminek Parzone Paczki Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę, czosnek, koper włoski i marchew i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodać ości rybne i gotować, aż tylko zaczyna się włączyć nieprzezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Dodaj pomidory, anchois i skórkę pomarańczową. Wyciśnij sok pomarańczowy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Starty Parmezan, Do Podania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać połówki do garnka wraz z czepkiem, wiązką ziół i wodą i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż bulion będzie bardzo aromatyczny, około 1 godziny. Odcedzić bulion i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Scotch Whiskey
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać czosnek i marchew i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż są ledwo miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Czosnek Goya®
9
Dodać szalotki, okra i Scotch bonnet i gotować przez 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Scotch Whiskey
Ketmia Jadalna (okra)
10
Dodać pomidory i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać ziele angielskie i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
11
Lekko ostudzić.
12
Umieść sześć 12-calowych kwadratów z wytrzymałej folii aluminiowej na powierzchni roboczej, błyszczącej stronie w dół i umyj olejem. Filety z Lucjana doprawić solą i pieprzem, po jednym umieścić na środku każdego kawałka folii. Łyżka warzyw na filety. Złóż boki folii i uszczelnij Każde opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety Z Lucjana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Ułóż paczki na solidnej blasze do pieczenia i piecz przez około 18 minut, aż ryba będzie miękka i warzywa będą gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.