Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Oxtails al Barolo z miękką polentą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 10,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1987 kalorie, 181g białka, oraz 119g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, czosnek, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polenta Miękka, Miękka Maniokowa Polenta, oraz Miękki Parmezan Polenta.
Instrukcje
1
Włożyć oxtails do zimnej wody i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
2
Odcedzić i schłodzić. W holenderskim piecu o grubym dnie podgrzewaj olej do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Umieścić cebulę, marchew i seler w garnku i gotować na złoty kolor, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)