Owocowe i orzechowe batony zbożowe
Owocowe i orzechowe batony zbożowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 24 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kremowe masło orzechowe, prażone na sucho orzeszki ziemne, mieszankę owoców i rodzynek oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Owocowo-Orzechowe Batoniki Zbożowe, oraz Zdrowe Domowe Owocowe Batony Zbożowe-Bezglutenowe I Wegańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 9-calowa kwadratowa patelnia z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszaj płatki zbożowe, suszone owoce, orzechy słonecznikowe i orzeszki ziemne.
W rondlu 2-quart podgrzać brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło orzechowe do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Wlać syrop na mieszankę przekąsek; wrzucić do herbu. Naciśnij mocno na patelni. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.