Owocowa Polędwica Wieprzowa
Owocowa Polędwica wieprzowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, tawny port, daty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Owocowa Polędwica Wieprzowa, Kotlety Wieprzowe Z Owocami, oraz Kotlety Wieprzowe Z Owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 8 plastrów, posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, daktyle i pozostałe składniki. Przykryć; dusić 2 minuty lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Doprowadzić mieszaninę daktylową do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 2/3 szklanki (około 5 minut).
Usunąć goździki; wyrzucić.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.