Owoce tropikalne z syropem imbirowym
Tropikalne owoce z syropem imbirowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, wodę, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Owoce Tropikalne W Syropie Imbirowym, Sałatka z owoców tropikalnych z syropem imbirowym, oraz Syrop kokosowo-palmowy z tapioką, tropikalnymi owocami i ogolonym lodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dusić wodę, cukier i imbir w małym rondlu 5 minut.
Wyjąć z ognia; wlać płyn przez sitko z siatki drucianej do małej miski, odrzucając imbir. Wymieszać z sokiem z limonki; przykryć i schłodzić syrop.
Połącz owoce kiwi i następne 4 składniki w misce drobiazgowej lub dużej misce do serwowania.
Mżawka schłodzony syrop na owoce; wrzucić delikatnie.
Posypać prażonym kokosem.