Owoce tropikalne-szynka Glazurowana ze słodką cebulą i złotymi ziemniakami Yukon

Owoce tropikalne-Glazurowana szynka ze słodką cebulą i złotymi ziemniakami Yukon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 31g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu sojowego, sałatka z owoców tropikalnych w nektarze z owoców marakui, szynka delikatesowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać owoce męczennicy, można śledzić to danie główne z Marakuja Pawłowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Yukon Gold Puree Ziemniaczane, Pokruszone Złote Ziemniaki Yukon, oraz Bite Ziemniaki Yukon Gold dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Ustawić na dużym ogniu, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 8 protokół.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodać owoce wraz z sokiem z puszki, brązowy cukier, sos sojowy, i pieprz, doprowadzić do duszenia, i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zgęstnieje i zmniejsza się nieznacznie, o 5 protokół.
Dodać plasterki szynki i ziemniaki i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.