Owoce morza mieszany Grill z sosem Czerwono-pieprzowym

Owoce morza mieszany Grill z sosem Czerwono-pieprzowym
Owoce morza mieszane Grill z sosem czerwony pieprz może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej do gotowania, przegrzebki morskie, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Podobne przepisy to Mieszany Grill z owocami morza z sosem Paprykowo-cytrynowym, Mieszane kebaby z grilla z sosem Guava BBQ, oraz Mieszany Grill ze słodkim i pikantnym sosem Bourbon.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym lub blenderze przecier czerwoną paprykę i czosnek z octem, pietruszką, cukrem, 3 łyżkami oleju, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Wątek krewetki na cztery szaszłyki i przegrzebki na cztery szaszłyki. Skorupiaki zalać 2 łyżeczkami oleju i posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Łososia zalać pozostałą 1 łyżeczką oleju i posypać 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Grill lub smażyć ryby, obracając raz, aż po prostu zrobić, o 2 do 3 minut na stronę dla krewetek, 3 do 4 minut na stronę dla przegrzebków, i 3 do 4 minut na stronę dla 1-calowy gruby filet z łososia (ryby powinny być nadal półprzezroczyste w środku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podawać z sosem z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
5
Alternatywy dla ryb: możesz używać tylko jednego lub dwóch rodzajów ryb i skorupiaków wymienionych. Inne ryby z grilla, które byłoby miło z sosem z czerwonej papryki to halibut, miecznik, tuńczyk, lub mahimahi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
SkorupiakiSkorupiaki
MiecznikMiecznik
Mahi MahiMahi Mahi
HalibutHalibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Rekomendacja wina: pełne, ekspansywne wino, takie jak California chardonnay, jest idealne z mięsistymi, aromatycznymi krewetkami, przegrzebkami i łososiem. Do pieczonej czerwonej papryki i czosnku najlepiej wybrać taki, który nie jest dębowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
ChardonnayChardonnay
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn