Owoce morza Antipasto alla Venezia

Owoce morza Antipasto alla Venezia
Owoce morza Antipasto alla Venezia wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać małże, płatki chili, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza*.

Instrukcje

1
Przynieś wodę 6 quarts do wrzenia i skonfiguruj kąpiel lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
2
Gotuj krewetki przez 1 1/2 minuty i zanurz się w lodowej kąpieli. Gotować kalmary 1 minutę i zrobić to samo. Gotować homara przez 8 minut, a następnie schłodzić w kąpieli lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Na dużej patelni saute umieścić małże i małże z 1 szklanką wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i para, usuwając każdy skorupiak, gdy otwiera się, aż wszystkie zostaną zrobione. Należy wyrzucić te skorupiaki, które się nie otwierają. Zachowując każdy otwarty skorupiak oddzielnie, Ubierz każdy indywidualnie z 1 do 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, odrobiną soku z cytryny, szczyptą chilli i 1 do 2 łyżkami natki pietruszki. Zrób to samo z mięsem kraba. Ułóż wszystkie owoce morza na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
CrabmeatCrabmeat
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Udekoruj cytrynowymi klinami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn