Owoce morza Antipasto alla Venezia
Owoce morza Antipasto alla Venezia wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać małże, płatki chili, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza*.
Instrukcje
Przynieś wodę 6 quarts do wrzenia i skonfiguruj kąpiel lodową.
Gotuj krewetki przez 1 1/2 minuty i zanurz się w lodowej kąpieli. Gotować kalmary 1 minutę i zrobić to samo. Gotować homara przez 8 minut, a następnie schłodzić w kąpieli lodowej.
Na dużej patelni saute umieścić małże i małże z 1 szklanką wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i para, usuwając każdy skorupiak, gdy otwiera się, aż wszystkie zostaną zrobione. Należy wyrzucić te skorupiaki, które się nie otwierają. Zachowując każdy otwarty skorupiak oddzielnie, Ubierz każdy indywidualnie z 1 do 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, odrobiną soku z cytryny, szczyptą chilli i 1 do 2 łyżkami natki pietruszki. Zrób to samo z mięsem kraba. Ułóż wszystkie owoce morza na dużym talerzu.
Udekoruj cytrynowymi klinami i podawaj.