Babeczki na Księżycu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 494 kalorie, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz jajka, śmietanę do ubijania, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Babeczki Bananowe Moon Pie, Over the Moon White ale Cupcakes, oraz Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Piekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Maślanka
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
5
Piec przez 12 do 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Przygotuj dwa przepisy lukier waniliowy. Pierwsze 4 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Wanilia
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
7
Wypełnij każdą babeczkę lukrem waniliowym. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem lub lukrem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Babeczki
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Nożyczki Kuchenne
8
Dodaj barwnik spożywczy do pozostałej lukier z fasoli waniliowej. Mieszaj delikatnie, aż do marmurkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Wanilia
Lukier
9
Zamroź każdą babeczkę marmurkowym lukrem za pomocą metalowej końcówki nr 2D. wierzch każdej z loków z białej czekolady i jadalnych gwiazdek brokatu.