Ottolenghi czerwony ryż i Quinoa przepis jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 920 kalorii. Jeśli masz cebulę, ząbek czosnku, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. 71 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pinto Bean, Quinoa, i dziki ryż Wrap Recipe, Garnek Crock czerwona fasola i ryż, oraz Ottolenghi. Czy muszę mówić więcej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać ryż, quinoa, gotowaną cebulę i pozostały olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane