Ostrygi Zapiekane

Ostrygi Zapiekane
Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do swojego repertuaru, zapiekane ostrygi mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 188 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką krakersy, pieprz, pół na pół śmietanki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Ostrygi Zapiekane, Ostrygi Zapiekane, oraz Ostrygi Zapiekane są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj jajka, śmietanę i pieprz. Dodaj ostrygi i krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać do 12 natłuszczonych 6 uncji. ramekiny lub kubki z kremem; umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Ostrygi w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Bien Nacido Estate Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 53 dolarów za butelkę.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Bien Nacido Estate Chardonnay
Zapraszające aromaty cytryny Meyera, rumianku i pokrojonej słomy wyskakują ze szklanki. Jasne wejście daje gęste i energetyczne podniebienie, które jest prostymi liniami i przepyszną mineralnością. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn