Ostrygi Zapiekane
Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do swojego repertuaru, zapiekane ostrygi mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 188 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką krakersy, pieprz, pół na pół śmietanki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Ostrygi Zapiekane, Ostrygi Zapiekane, oraz Ostrygi Zapiekane są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj jajka, śmietanę i pieprz. Dodaj ostrygi i krakersy.
Wlać do 12 natłuszczonych 6 uncji. ramekiny lub kubki z kremem; umieść na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Ostrygi w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Bien Nacido Estate Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 53 dolarów za butelkę.
![Bien Nacido Estate Chardonnay]()
Bien Nacido Estate Chardonnay
Zapraszające aromaty cytryny Meyera, rumianku i pokrojonej słomy wyskakują ze szklanki. Jasne wejście daje gęste i energetyczne podniebienie, które jest prostymi liniami i przepyszną mineralnością.