Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia

Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia
Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście laurowe, skórka cytryny, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ostrygi Pieczone, Ostrygi Nadziewane Pieczone, oraz Ostrygi Pieczone Z Masłem Bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrygi szoruj sztywną szczotką pod bieżącą wodą. Włóż nóż do ostryg do zawiasowej krawędzi każdej ostrygi; przekręć uchwyt noża w tę iz powrotem, aż górna skorupa będzie luźna. Przesuń nóż ostrygowy wzdłuż dolnej części skorupy, aby odłączyć mięsień.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Usuń i wyrzuć górną skorupę; odcedzić i zarezerwować 1 szklankę likieru ostrygowego. Ostrygi należy trzymać w głębszej dolnej skorupie. Ostrygi ułożyć na soli kamiennej na patelni; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połącz 1 szklankę likieru ostrygowego, 1 szklankę śmietany i następne 5 składników w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, o 25 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do miski. Wymieszać z szynką, selerem i pieprzem; odstawić krem selerowy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Korzeń selera gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 10 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
6
Umieść korzeń selera, 1/4 szklanki śmietany, masło i sól w maszynce. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Umieść 1/2 łyżeczki puree z korzenia selera pod każdą zarezerwowaną ostrygą w skorupce. Top z 1 łyżeczką reserved seler krem. Broil 3 cale od ciepła przez 5 minut lub aż szampan.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn