Ostrygi pieczone z bułką tartą z masłem czosnkowym
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Jeśli 19 centów za porcję spadnie Twój budżet, pieczone ostrygi z bułką tartą z masłem czosnkowym mogą być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, pietruszkę płaską, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ostrygi pieczone z bułką tartą czosnkową, Ostrygi Pieczone Z Maślaną Bułką Tartą, oraz Szparagi Z Bułką Tartą Z Brązowym Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać olej i czosnek; gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
Połączyć bułkę tartą, mieszaninę masła, sól, i pieprz; dobrze wymieszać.
Ostrygi ułożyć na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; ostrygi ułożyć mieszaniną bułki tartej. Broil 5 cali od ciepła przez 3 minuty lub aż bułka tarta są złote.
Posypać natką pietruszki.