Ostry Bulion Krewetkowy

Pikantny bulion z krewetek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka pomidorów, papryka, owoce morza czas, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostry Bulion Krewetkowy, Małże i krewetki w pikantnym bulionie pomidorowym, oraz Krewetki W Bulionie Szafranowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku przynieś zarezerwowane muszle krewetek i owoce morza do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aby wymieszać smaki, odkryte, przez 20 minut, mieszając i skimming powierzchni od czasu do czasu. Odcedzić bulion do dużej miski, naciskając na ciała stałe z tyłu łyżki, aby zwolnić jak najwięcej płynu, jak to możliwe. Powrót bulionu do garnka i zachować ciepło.
Tymczasem w średniej, ciężkiej patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj marchew, seler, i papryka i gotować, aż pachnące, o 7 protokół.
Dodaj pomidora i chile de arbol i gotować przez 5 minut dłużej.
Wymieszać w pasty pomidorowej i suszonych krewetek w proszku i gotować przez 3 protokół.
Do ciepłego bulionu dodać ugotowane warzywa i wymieszać. Gotować na średnim ogniu, pod przykryciem, przez 1 1/2 godziny.
Dodaj krewetki do gotującego się bulionu. Wyłączyć ogień i niech zupa stać na 3 minut, aż krewetki są przezroczyste i gotowane przez.
Podawać na gorąco z limonkami.