Ostra Sałatka Wołowa
Pikantna sałatka wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sos sojowy, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Tiger Cries (pikantna tajska Sałatka wołowa), Ostra Sałatka Wołowa, oraz Ostra Sałatka Wołowa.
Instrukcje
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala. (Wołowina jest łatwiejsza do cięcia, jeśli jest częściowo zamrożona, 30 do 60 minut.) W szklanej lub plastikowej misce wymieszaj sherry, oliwę z oliwek, 1 łyżkę sosu sojowego i cukier.
Dodać wołowinę; wrzucić do herbu. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 minut.
Ciepło 10-calowa patelnia na średnim ogniu, aż 1 lub 2 krople bańki wody i Pełzacz po posypaniu na powierzchni.
Dodać połowę wołowiny; Stir-smażyć około 3 minut lub aż wołowina nie jest już różowy.
Usuń wołowinę z patelni; odcedzić. Powtórz z pozostałą wołowiną.
W dużej misce, wymieszać wołowinę i cebulę.
Warstw pomidory, grzyby i sałata na wołowinę. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do schłodzenia, ale nie dłużej niż 10 godzin.
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu, aż do dobrze wymieszanego.
Wlać sos na sałatkę; wrzucić, aż dobrze pokryte.