Ostra Papryka-Sos Cytrynowy

Ostra Papryka-Sos Cytrynowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu pieprzowo-cytrynowego. Jedna porcja zawiera 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ząbki czosnku, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Gorący Sos Krówkowy, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce; dobrze wymieszaj. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać z wieprzowiną i Feijoada.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Avinyo Cava Reserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn