Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 404 kalorie, 26g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino, liść laurowy, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 128 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozmaryn, tymianek, liść laurowy i goździki ułożyć w gazie i zabezpieczyć sznurkiem. To będzie twój bukiet garni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
W przypadku goleni cielęcych osuszyć ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci. Golonki cielęce lepiej brązowieją, gdy są suche. Zabezpieczyć mięso do kości sznurkiem kuchennym. Doprawić każdą gałązkę solą i świeżo zmielonym pieprzem. Zagrzebać trzonki w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
W dużym holenderskim garnku do pieca rozgrzać olej roślinny do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodać wiązane goleń cielęcych do gorącej patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Usuń rumiane trzonki i rezerwy.
7
W tym samym garnku dodaj cebulę, marchew i seler. W tym momencie doprawić solą, aby pomóc wyciągnąć wilgoć z warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Saute aż miękkie i półprzezroczyste, o 8 protokół.
9
Dodać koncentrat pomidorowy i dobrze wymieszać. Powrót rumiane trzciny na patelnię i dodać białe wino i zmniejszyć płyn o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać Garni bukiet i 2 szklanki bulionu z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj patelnię i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy mięso odpadnie z kości. Sprawdzaj co 15 minut, obracając trzonki i dodając więcej bulionu z kurczaka w razie potrzeby. Poziom płynu do gotowania powinien zawsze wynosić około 3/4 W górę trzonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Ostrożnie wyjmij gotowane trzonki z garnka i umieść w dekoracyjnym półmisku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Odetnij sznurek kuchenny i wyrzuć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
13
Usunąć i wyrzucić bouquet garni z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
14
Wlać wszystkie soki i sos z garnka na trzonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Dekoruj posiekaną natką pietruszki i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn