Orzo-Pilaf Jęczmienny

Orzo-Pilaf Jęczmienny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pilawu z jęczmienia Orzo. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 177 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, jęczmień do szybkiego gotowania, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jęczmień I Muszka Pilaf, Pilaw Jęczmienny, oraz Pilaw ryżowo-jęczmienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-quart nonstick rondel, bulion ciepła, woda, tymianek i sól do wrzenia. Wymieszać z grzybami, orzo i jęczmieniem. Wróć do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
JęczmieńJęczmień
BulionBulion
TymianekTymianek
WodaWoda
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 do 18 minut lub do orzo i jęczmień są miękkie i ciecz jest wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Wymieszać z cebulą i skórką z cytryny. W razie potrzeby doprawić do smaku pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CebulaCebula
PieprzPieprz

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn