Orzechy Laskowe Matowe
Matowe orzechy laskowe wymagają około 1 godzina od początku do końca. Za 14 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 48. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis ma 80 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, mielonych goździków, wody i soli. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasto z orzechami laskowymi i orzechami włoskimi, Szparagi z kurkami i orzechami laskowymi, oraz Ciasteczka Nutella z orzechami laskowymi.
Instrukcje
W dużej misce ubij białka na pianę.
Dodaj cukier, wodę, sól i przyprawy; dobrze ubij.
Odstaw na 5 minut lub do rozpuszczenia cukru. Delikatnie złóż orzechy laskowe, aż będą dobrze pokryte.
Rozłóż na dwa natłuszczone 15 cali. x 10-w. x 1-w. Formy do pieczenia.
Piec w temperaturze 275° przez 50-60 minut lub do uzyskania chrupkości.
Usuń woskowany papier do ostygnięcia. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.