Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym

Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap? Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 28g tłuszczu i w sumie 307 kalorii. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 257 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, sól koszerną, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym, Orzechowy Ser Pleśniowy Do Smarowania, oraz Niebieski ser Bluestem i przyprawiona orzechowa kukurydza dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zagotuj duży garnek osolonej wody na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj haricots verts i gotuj przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
4
Wyjmij fasolę z wody i natychmiast umieść w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wyjmij haricots verts z lodowatej wody i odstaw do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjmij boczek i połóż na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Dodaj fasolę do kapiących bekonów i gotuj na średnim ogniu przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
FasolaFasola
9
Dodaj ser pleśniowy i rzucaj, aż zacznie się topić. Ugotowany boczek połam na kawałki wielkości kęsa i dodaj na patelnię. Na koniec dodaj Prażone posiekane orzechy pekan. Dopraw świeżo zmielonym czarnym pieprzem i niewielką szczyptą koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Sól KoszernaSól Koszerna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podawaj natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn