Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap? Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 28g tłuszczu i w sumie 307 kalorii. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 257 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, sól koszerną, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym, Orzechowy Ser Pleśniowy Do Smarowania, oraz Niebieski ser Bluestem i przyprawiona orzechowa kukurydza dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Zagotuj duży garnek osolonej wody na dużym ogniu.
Dodaj haricots verts i gotuj przez około 2 minuty.
Wyjmij fasolę z wody i natychmiast umieść w misce z lodowatą wodą.
Wyjmij haricots verts z lodowatej wody i odstaw do średniej miski.
Na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Wyjmij boczek i połóż na ręcznikach papierowych.
Dodaj fasolę do kapiących bekonów i gotuj na średnim ogniu przez 2 do 3 minut.
Dodaj ser pleśniowy i rzucaj, aż zacznie się topić. Ugotowany boczek połam na kawałki wielkości kęsa i dodaj na patelnię. Na koniec dodaj Prażone posiekane orzechy pekan. Dopraw świeżo zmielonym czarnym pieprzem i niewielką szczyptą koszernej soli.