Orzechowe Muffiny Dyniowe
Orzechowe muffiny dyniowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na śniadanie. Ten wegetariański przepis bez nabiału i lakto ovo podaje 12 porcji i kosztuje 42 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 242 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką wodę, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 30%. Wynik ten jest raczej zły. Muffiny orzechowe z rabarbarem, babeczki orzechowe z jagodami i babeczki orzechowe z czekoladą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj jajka, dynię, olej i wodę.
Połącz mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Wmieszać do mieszanki dyniowej; Dobrze wymieszać. Włóż orzechy. Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny w trzech czwartych.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Nie przegrzewaj się. Studzimy na drucianej kratce.