Orzechowe Kanapki Z Tuńczykiem
Orzechowe kanapki z tuńczykiem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tuńczyka, orzeszki ziemne, jajko ugotowane na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Orzechowe Kanapki Waflowe, Orzechowe Kanapki Z Kurczakiem, oraz Orzechowe kanapki z szynką i jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć tuńczyka, jajko, cebula, orzeszki ziemne, dressing i sok z cytryny. Każdą połówkę pita wyłożyć liściem sałaty; całość z mieszaniną tuńczyka.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.