Orzechowe Jabłko Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj orzechowego jabłka Crisp. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 8G białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sok z cytryny, brązowy cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orzechowe Jabłko Crisp, Orzechowe Jabłko Graham Crisp, oraz Chrupiąca i orzechowa Mieszanka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wrzucić jabłka z sokiem z cytryny i wody w płytkim naczyniu 2 quart pieczenia.
W dużej misce połączyć mąkę, owies, cukier, gałkę muszkatołową i sól.
Wymieszać, aby dokładnie wymieszać.
Pokroić w maśle lub margarynie, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Wymieszać z orzechami włoskimi. Pokruszyć jabłka, aby całkowicie pokryć.
Piec przez 40 do 45 minut, aż top jest lekko rumiane.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.