Orzechowa Sałatka z dzikiego ryżu z owocami kiwi i czerwonymi winogronami
Orzechowa Sałatka z dzikiego ryżu z owocami kiwi i czerwonymi winogronami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,64 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, miód, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Orzechowa Sałatka Z Dzikiego Ryżu, Prosto-orzechowa Sałatka z dzikiego ryżu, kurczaka i szpinaku, oraz Orzechowy Dziki Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić bulion w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ryż, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, pokryte, przez 45 protokół, lub do miękkości.
Odcedzić nadmiar płynu, przykryć i ostudzić.
Wymieszać sok z cytryny, olej i miód w małej misce, aż miód się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść schłodzony ryż w misce sałatkowej, wraz z kiwi, czerwonymi winogronami i orzechami pekan.
Dodać opatrunek i delikatnie wrzucić.