Orzech i Pancetta Pansoti ze szparagami w bulionie z parmezanem

Orzech i Pancetta Pansoti ze szparagami w bulionie z parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj orzecha włoskiego i Pancetta Pansoti ze szparagami w bulionie Parmezanowym. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pancetta, woda, majeranek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jajka na patelni ze szparagami, pancettą i parmezanem, Sałatka z gruszek, pancetty i orzechów włoskich, oraz Bulion brokułowy z pancettą, Prosciutto i makaronem: Minestra di Broccoli alla Romana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować pancetta w oleju w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż złoty i tłuszcz jest renderowany, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i majeranek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest dobrze rumiane, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
CebulaCebula
3
Wyjąć z ognia i przenieść połowę mieszaniny do rondla 2-quart i pozostałą połowę do miski. Wymieszać orzechy włoskie, pietruszkę, 1/8 łyżeczki soli i pieprz do mieszaniny w misce. Fajne nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Dodaj wodę, płatki czerwonej papryki, i skórka sera do mieszaniny pancetta w rondlu i gotować energicznie, odkryte, aż zredukowane do około 1 szklanka, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
SerSer
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać przez drobne sito do miski i wymieszać z pozostałą 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Umieść 1 poziomową łyżeczkę nadzienia w środku 1 kwadratu makaronu, utrzymując pozostałe kwadraty szczelnie przykryte folią. Zwilż brzegi makaronu w kwadrat wodą i złóż na pół, tworząc trójkąt, naciskając wokół nadzienia, aby wypchnąć powietrze (kieszenie powietrzne zwiększają szansę na pęknięcie pansoti podczas gotowania), a następnie naciskając krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Przełożyć na suchy ręcznik kuchenny. Zrób więcej pansoti w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
1
Szparagi gotować w małym rondlu z osoloną wrzącą wodą, aż będą chrupiące-miękkie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić na sicie i zanurzyć w misce z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Odcedzić i osuszyć.
4
Doprowadzić do wrzenia garnek 6-quart osolonej wody, następnie dodać pansoti i gotować na silnym wolnym ogniu, delikatnie mieszając raz lub dwa razy, aż do miękkości, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Podczas pansoti gotują, gotować szparagi porady w oleju w małej patelni na małym ogniu, aż do ogrzania przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podgrzać sos w 12-calowej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przełóż pansoti łyżką szczelinową do sosu i gotuj na umiarkowanym ogniu, delikatnie mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
8
Przełóż pansoti na talerze łyżką szczelinową, następnie polej sosem i posyp końcówkami szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1
* Pansoti można formować (ale nie gotować) 1 dzień wcześniej. Ułóż w 1 warstwie w wyłożonej ręcznikiem kuchennym płytkiej patelni do pieczenia i szczelnie przykryj folią, a następnie schłodź. * Jeśli nie masz czasu na przygotowanie świeżego makaronu, możesz użyć wonton wrappers (rozmrożone, jeśli zamrożone), ale smak i konsystencja nie będą tak dobre. * Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. * Końcówki szparagów można gotować i odświeżać 1 dzień wcześniej i schłodzić w szczelnej plastikowej torbie wraz z papierowym ręcznikiem, aby wchłonąć nadmiar wilgoci. (Łodygi szparagów można wykorzystać do zupy puréed.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
SzparagiSzparagi
świeży Makaronświeży Makaron
ZupaZupa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn