Balsamiczny glazurowany Kurczak z grillowanym Treviso

Balsamiczny glazurowany Kurczak z grillowanym Treviso
Balsamiczny glazurowany Kurczak z grillowanym Treviso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 999 kalorii, 70g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz lambrusco, radicchio di treviso, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Kotlety schabowe z grilla z dodatkiem Treviso i glazury balsamicznej, Kotlety schabowe z grilla z dodatkiem Treviso i glazury balsamicznej, oraz Bisteccan alla Florentine z sosem Balsamiczno-rozmarynowym i grillowanym Treviso z gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłukać i poklepać suchego kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Usunąć podroby i odstawić.
3
Posiekaj czosnek, rozmaryn, pieprz i sól morską razem i wymieszaj z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Przetrzyj zewnętrzną część kurczaka mieszanką rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Umieścić Prosciutto i parmezan Skórki wewnątrz jamy i pozostawić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
5
Rozgrzej piekarnik do 375 F i rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść dyski cebuli i podroby na dnie małej ciężkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Kurczaka ułożyć na cebuli, pierś do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Szklankę Lambrusco zalać cebulą i natrzeć kurczaka po 4 łyżkach octu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
LambruscoLambrusco
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
9
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę i 10 minut, lub aż szaszłyk wciśnięty w najgrubszą część uda pokazuje jasne-nie krwawe-soki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Pokrój Radicchio na pół wzdłuż i umieścić go na grillu i gotować przez 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Wyjąć z grilla i posmarować oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Wyjąć ptaka z piekarnika i pozostawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Przełożyć kurczaka na półmisek. Cebulę i podroby umieścić w misce, z sokami. Kurczaka pokroić, skropić pozostałym octem i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn