Grillowany kurczak z fasolką szparagową i sosem maślanym
Grillowany kurczak z fasolką szparagową i sosem maślanym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 52g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka połówek piersi z kurczaka, cytryny, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Graham Elliot z fasolką szparagową w maślance-przepis na sos estragonowy, [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini, oraz Grillowany Kurczak Z Fasolką Szparagową I Pomidorami Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić maślankę, majonez, szczypiorek, natkę pietruszki, czosnek, skórkę z cytryny i sok oraz 1 łyżkę wody. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
W przypadku grillowanego kurczaka i fasoli: rozgrzej patelnię grillową lub grillową (na 2 palnikach) na średnim ogniu. Zrób podwójną grubość folii aluminiowej około 18 cali kwadratowych. Wrzucić zieloną fasolkę z oliwą z oliwek i sól i pieprz do smaku i rozprowadzić na jednej połowie folii. Złóż folię, aby uszczelnić fasolkę szparagową w prostokątnym opakowaniu, pozostawiając małą kopułę na górze.
Umieścić green bean pakiet na grillu i grill do miękkości, o 18 protokół.
Wyjmij z grilla i pozwól parze fasolę w opakowaniu, aż będzie gotowa do podania.
Krążki cebuli posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill po drugiej stronie grilla, aż zwęglone i miękkie, 8 do 10 minut.
Po zakończeniu wyjąć do miski.
Kurczaka posypać solą i pieprzem, posmarować oliwą z oliwek i wycisnąć 2 połówki cytryny. Grillować kurczaka, obracając raz, aż gotowane przez, o 3 protokół z każdej strony. W ciągu ostatnich 2 minut, dodać ćwiartki cytryny do grilla tylko char.
Podawać: opróżnić fasolkę szparagową do miski z cebulą i wrzucić z 3 łyżkami sosu. Ułożyć warzywa na talerzach lub talerzu i ułożyć kurczaka.
Skropić pozostałym sosem i udekorować grillowanymi klinami cytrynowymi.