Ormiański pilaw owocowo-orzechowy

Ormiański pilaw owocowo-orzechowy
Ormiański pilaw owocowy i orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka odtłuszczonego bulionu z kurczaka, sok z cytryny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ormiański Pilaf, Ormiański pilaw z orzeszkami piniowymi, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, stopić 4 łyżki masła. Rozbij makaron na 1 cal długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać makaron i ryż do masła i mieszać często aż złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Dodaj bulion, ziele angielskie i pieprz. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest tender do gryźć, 15 do 20 minut; wymieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Tymczasem na patelni o średnicy 8-10 cali na średnim ogniu roztopić pozostałą 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać migdały i mieszać często aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
6
Dodać rodzynki i mieszać, aż puff, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
7
Zdjąć z ognia.
8
Groszek, pietruszkę i sok z cytryny wymieszać z ryżem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż groszek będzie gorący, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Groszek Goya®Groszek Goya®
9
Wlać do miski i posypać mieszaniną orzechów i rodzynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn