Orientalna Sałatka Edamame
Orientalna Sałatka Edamame jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 10 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz migdały, zieloną cebulę, ocet winny ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Rafinowane Ciasteczka Cukrowe Bez Cukru jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Kilka osób bardzo lubi to danie główne. Z łyżką wynik 79% to danie jest dobre. Podobne przepisy są Chinese Crunch Salad – chrupiąca sałatka z orientalnym dressingiem jest idealna na letnie popołudnie, Sałatka Orientalna, oraz Sałatka Orientalna.
Instrukcje
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu; gotować migdały, aż lekko opiekane i pachnące, 2 do 3 minut.
Olej sezamowy, sos sojowy, ocet, cukier, czosnek i imbir ubić w misce na sos; doprawić solą i czarnym pieprzem.
W dużej misce połączyć edamame, baby corn, kasztany wodne, rzodkiewki, zieloną cebulę, kolendrę i prażone migdały; wrzucić z sosem do powlekania.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.