Orecchiette z kalafiorem, anchois i smażonymi grzankami

Orecchiette z kalafiorem, anchois i smażonymi grzankami
Need a pescatariańskie danie główne? Orecchiette z kalafiorem, anchois, i smażone grzanki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sardelę, oliwę z oliwek, parmezan plus dodatkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Orecchiette z kalafiorem, anchois i pistacjami, Orecchiette z anchois i fioletowymi brokułami, oraz Kolacja: Orecchiette Z Brokułami, Anchois I Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. wrzucić kalafiorflorets z 1 łyżką oliwy z oliwek inlarge bowl to coat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać pieprzem solonym i rozprowadzić w pojedynczej layeron dużą blachę do pieczenia. Roastuntil kalafior kwiaty są delikatne ipoczwarza się do brązowego w miejscach, mieszająccoccas occasionally, o 25 minut. Chłodna temperatura toroomu. DO AHEAD: może być wykonany1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
PieprzPieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Gotuj makaron w dużym garnku z gotowaniemagennie osolona woda, aż tylko zmięknie, ale nadal twarde do gryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Odcedzić makaron, rezerwując 1 1/3 szklanki pastacooking cieczy. Ustaw makaron i płyn do gotowania osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
W międzyczasie podgrzać 2 łyżki oliwkiolej w dużej głębokiej patelni nonstick lub dużej potover średnio wysokie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj kostki chleba i smażyć na złoty kolor i chrupiące, 3 do4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
7
Przełożyć do małej miski i ostudzić.Reserve patelnia lub garnek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
8
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek do tego samegillet lub garnek i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodaj cukinię i czosnek i sautéuntil cukinia jest złotobrązowy i chrupiące przetargu, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
10
Dodać kalafior i smażyć do ogrzania, 3 do 4 minut. Doprawić do smaku solą iświeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
KalafiorKalafior
SólSól
11
Dodać odsączoną pastę, 1 1/3 szklanki makaronu gotującego, pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek,1/3 szklanki natki pietruszki, 1/3 szklanki parmezanu i
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
12
Ser Pecorino Romano i wrzucić do herbu.Doprawić makaron do smaku solą i czarnym pieprzem. Makaron podzielić na 6 misek; posypać smażonymi grzankami, pozostałą pietruszką i dodatkową Parmezancheese i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
GrzankiGrzanki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Smażone cukinii zrobić miły dodatek do makaronu.Wrzucić kwiaty w mące do herbu, a następnie frythem w dużej patelni wypełnionej 1/2 Puchar oliwa ogrzana do 182° tylko, aż będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usmażone kwiaty odcedzić na papierowych ręcznikach przed umieszczeniem ich na wierzchu makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Magazyn