Orange Cream Slush

Orange Cream Slush
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 310 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 1,01 zł za porcję spada w budżecie, Orange Cream Slush może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomarańczy, sok pomarańczowy, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orange Slush, Pomarańcz-Mięta, oraz Pomaranczowo-Ananasowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać sok pomarańczowy do 2-qt. pojemnik z zamrażalnikiem; przykryć i zamrozić na 2 godziny lub do sypkości, mieszając dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
2
Aby służyć, wlać błoto do ośmiu szklanek.
3
Do każdej szklanki dodaj gałkę lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
4
W razie potrzeby udekoruj plasterkami pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn