Opatrunek świąteczny lub dziękczynny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Boże Narodzenie lub Święto Dziękczynienia Dressing spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 717 kalorii, 23G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, wątróbkę z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dzień Po Święcie Dziękczynienia (Lub Boże Narodzenie) Turcja Wellington, Bezglutenowe ciasto piernikowe: uczta na Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie, oraz Baby ' s Thanksgiving Cornbread Dressing.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce połączyć kawałki chleba, seler, cebula, jajka i 1/2 roztopionego masła; dobrze wymieszać. Wymieszać wątróbkę z indyka i doprawić solą i pieprzem.
Przenieść do naczynia zapiekanki 9 x 13 cali.
Umieść mieszaninę we wnęce indyka lub umieść ją w naczyniu zapiekanym. Jeśli farsz ma być upieczony oddzielnie od indyka, piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.