Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu szałwiowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kombinację, ropę, zapasy indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Opatrunek Szałwiowy, Sos Do Kiełbas Szałwii, oraz Szałwia Cornbread Dressing dla podobnych receptur.
Masło 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Pory i grzyby posmarować olejem i grillować na średnim ogniu do miękkości. Pokrój białą i jasnozieloną część poru i dodaj je wraz z grzybami do grzanek. Ciepłe 6 łyżek masła na patelni i wymieszać z selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzanki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
(i Tylko Porcje)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, Julienne
6
Saute do miękkości, o 7 protokół.
7
Dodać szałwię, tymianek, sól i pieprz. Wymieszać, aby połączyć i zeskrobać do miski grzanek.