Opakowania Przekąsek Z Budyniem Czekoladowym
Czekoladowy budyń Snack Pack to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 10g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masło, czekoladę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Mini Cookie Snack Pack: Mini M & M Cookies, oraz Chia Seed Protein Budyń Snack.
Instrukcje
Czekoladę mleczną i gorzką umieścić w oddzielnych miseczkach. Rozkwituj kakao w proszku (jeśli używasz) w małej gorącej wodzie, aby uzyskać płynną pastę, i dodaj do miski z ciemną czekoladą. Odstawić.
Cukier, skrobię kukurydzianą i sól umieścić w średnim rondlu i ubić do połączenia.
Ubij w mleku, kilka łyżek na raz, upewniając się, aby rozpuścić wszystkie skrobi kukurydzianej, i dbając, aby wygładzić wszelkie grudki.
Stale ubijając, gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i pęcherzyki zaczynają tworzyć i rozpylać; o 6 protokół.
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować, stale ubijając, przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle i wanilii. Budyń podzielić przez sitko, równomiernie pomiędzy dwie miseczki z czekoladą.
Trzepaczka szybko włączyć roztopioną czekoladę.
Łyżka budyniu czekoladowego mleka do poszczególnych filiżanek do serwowania, lub przenieść do dużej miski do serwowania. Doprawić puddingiem z ciemnej czekolady. Docisnąć folię do powierzchni budyniu i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.