Czekoladowy budyń Snack Pack to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 10g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masło, czekoladę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Mini Cookie Snack Pack: Mini M & M Cookies, oraz Chia Seed Protein Budyń Snack.
Instrukcje
1
Czekoladę mleczną i gorzką umieścić w oddzielnych miseczkach. Rozkwituj kakao w proszku (jeśli używasz) w małej gorącej wodzie, aby uzyskać płynną pastę, i dodaj do miski z ciemną czekoladą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Czekolada Mleczna
Papier Ryżowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Cukier, skrobię kukurydzianą i sól umieścić w średnim rondlu i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Ubij w mleku, kilka łyżek na raz, upewniając się, aby rozpuścić wszystkie skrobi kukurydzianej, i dbając, aby wygładzić wszelkie grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Stale ubijając, gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i pęcherzyki zaczynają tworzyć i rozpylać; o 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować, stale ubijając, przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Zdjąć z ognia i ubić na maśle i wanilii. Budyń podzielić przez sitko, równomiernie pomiędzy dwie miseczki z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Trzepaczka szybko włączyć roztopioną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Łyżka budyniu czekoladowego mleka do poszczególnych filiżanek do serwowania, lub przenieść do dużej miski do serwowania. Doprawić puddingiem z ciemnej czekolady. Docisnąć folię do powierzchni budyniu i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Czekolada Mleczna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego